Měl(a) to čekat! Party aneb Benefiční ples Bez trestu a Pod svícnem 2024

8. února 2024
Témata:

Chcete úplnou pecku na Mezinárodní den žen? Tak tady ji máte! Zveme vás na první společný benefiční ples spolku Bez trestu a iniciativy Pod svícnem s tématem: Měl(a) to čekat! 

Přijďte za námi do klubu Lávka, kde na vás budeme čekat s nabitým programem - nachystejte se na besedu, kterou bude moderovat Čestmír Strakatý, interaktivní show, workshopy, tombolu a i nějaký ten pohyb. Koukněte na program níže.

Místo konání: Klub Lávka, Novotného lávka 201/1, 110 00 Staré Město

Nezapomeňte na dresscode: Říkala si o to! 

PROGRAM

17:00 Open door 

18:00 - 19:00

Beseda se zakladatelkami Bez trestu, moderuje Čestmír Strakatý (Lucie Hrdá, Kristýna Benešová) a Pod svícnem (Michaela Studená, Barbora Urbanová)

Diskutovat budeme o aktuálních výzvách spojených s tématem sexualizovaného a domácího násilí a nejčastějších mýtech v rozsudcích.

19:00 - 19:45

Interaktivní show Moderní sebeobrany

Nepřivírejte oči nad nevhodným chováním. Jasmína a Pavel Houdkovi vás naučí hlasitě se ozvat a rázně vymezit proti nežádoucímu chování ostatních!

20:00 - 20:30

Workshop iSalsa

Pojďte sdílet radost a krásu salsy! Zakroutit boky vás naučí Marian Grocky z iSalsa!

21:00 - 21:30

Burlesque show Zorya Blue

Charisma, ženskost, vysoká energie ve spojení s půvabem a ohromujícími kostýmy - to je burlesque show se Zoryou. Zorya je součástí kabaretního souboru La Petite Scene, dříve fungovala v slavném brněnském Cabaret des Péchés. 

21:30 - 22:30

Vyhlášení tomboly

Těšte se na krásné ceny, které na vás čekají během naší akce. Každá z nich je jako malý poklad, který čeká na to, aby byl objeven právě vámi. Buďte připraveni na to, že dnešní večer přinese nejen nezapomenutelné chvíle, ale i překvapení, které rozzáří vaše oči.

Vstupenky k dostání v síti Goout nebo zde.

Chcete článek nasdílet?